عمومی

برای شارژ خودروی برقی خود به چند پنل خورشیدی نیاز داریم؟

برای شارژ خودروی برقی خود به چند پنل خورشیدی نیاز داریم؟

امروزه محبوبیت خودروهای برقی در حال افزایش هستند، به طوری که تقریباً هر تولید کننده بزرگ اکنون یک مدل خودرو برقی ارائه می دهد. فروش خودروهای برقی در سال 2021 تقریباً دو برابر شده است. خودروهای برقی روشی عالی برای صرفه جویی در هزینه سوخت و کاهش انتشار کربن ها نیز هستند. برای مشاهده ویدیو میتوانید روی  کلیک کنید. اگر درباره خودرو خورشیدی هیچ اطلاعاتی نداری بهت پیشنادی میکنم روی “خودرو خورشیدی” کلیک کن تا اطلاعات بیشتری در این مورد کسب کنی.
اما برای به دست آوردن بیشترین مزیت از تغییر ماشین عادی به برقی، باید در نظر بگیرید که چگونه برق آن را تامیین می کنید. خودروهای برقی که با انرژی خورشیدی کار می‌کنند، مزیت جالب دارند که به معنای واقعی کلمه «روی آفتاب می‌دوند». اما چه تعداد پنل خورشیدی برای تامین انرژی خودروی برقی خود برای مسافت طولانی نیاز دارید؟

شارژ در خانه در مقابل ایستگاه شارژ عمومی

ابتدا بیایید به نحوه شارژ خودروهای الکتریکی امروزی نگاه کنیم. شما دو گزینه اساسی دارید: شارژ خودرو برقی در خانه یا شارژ آن در یک ایستگاه شارژ عمومی (یا تجاری).

  5 موضوع مهم که در مورد ذخیره ساز ها باید بدانید!

حدود 80 درصد از رانندگان خودروهای برقی، امروزه وسایل نقلیه خود را در خانه شارژ می کنند. با وجود این که خودروهای برقی برای کاهش میزان سوخت مورد نیاز شما عالی هستند، شارژ کردن آنها تقاضا را در شبکه برق افزایش می‌دهد. اگر شبکه برقی که به خانه شما وارد می شود از سوخت های فسیلی تغذیه شود، خودروی برقی شما اساساً با سوخت فسیلی کار می کند.
با این حال، اگر سیستم خورشیدی روی پشت بام دارید، می توانید خودروی برقی خود را  100٪ با انرژی پاک راه اندازی کنید. شارژ کردن وسیله نقلیه خود در طول شب بسیار ساده تر از صرف بخشی از روز خود برای یافتن ایستگاه شارژ عمومی است. این واقعیت وجود دارد که داشتن یک شارژر برقی در خانه بسیار گزینه بهتری است.

خودروی الکتریکی شما برای شارژ کامل به چه میزان انرژی نیاز دارد؟

مردم سالانه حدود 14000 مایل رانندگی می کنند. خودرو شارژی حدود 5 کیلومتر به ازای هر کیلووات ساعت میتواند حرکت کند. بنابراین برای تامین برق خودروی خود در طول سال، به حدود 4666 کیلووات بر ساعت انرژی اضافی نیاز دارید .

چه تعداد پنل خورشیدی برای جبران این تقاضای اضافی مورد نیاز است؟

به طور معمول، هر کیلووات پنل خورشیدی نصب شده روی سقف شما تقریباً 4 کیلووات ساعت در روز یا حدود 1500 کیلووات ساعت در سال تولید می کند. (البته این تولید انرژی بسته به شرایط آب و هوایی، مکان و فصول متغیر خواهد بود.) بنابراین برای تولید 4666 کیلووات ساعت انرژی به یک سیستم 3.1 کیلووات با هشت تا 12 پنل بسته به توان خروجی آنها برای کار نیاز دارید.

  آدرس و شماره تماس سازمان انرژی های تجدیدپذیر (ساتبا)

قبلاً در خانه خود سیستم خورشیدی دارید، آیا باید پنل بیشتری اضافه کنید؟

اگر سیستم خورشیدی فعلی شما تمام مصارف الکتریکی شما را پوشش نمی‌دهد، ممکن است ارزش آن را داشته باشد که 3 کیلووات یا بیشتر بر روی پشت بام خود اضافه کنید زیرا مصرف شما با وجود خودرو الکتریکی افزایش می‌یابد. اگر سیستم خورشیدی شما در حال حاضر نیاز انرژی شما را پوشش می دهد یا حتی بیش از حد تولید می کند، می توانید یک باتری خانگی نیز اضافه کنید تا بخشی از انرژی خورشیدی خود را برای شارژ خودرو در شب استفاده کنید.
سیستم ذخیره ساز را میتوان طوری طراحی کرد تا در مواقع اضطراری که به برق بیشتری نیاز داریم به جای اینکه از برق شبکه استفاده کنیم از برق ذخیره شده داخل باتری های سیستم خورشیدی بهره بگیریم .
اگر می خواهید کاملا از برق شبکه بی نیاز باشید و صرفا به سیستم ذخیره ساز خود اکتفا کنید، اضافه کردن تعدادی پنل خورشیدی اضافی ممکن است راه حل باشد. می‌توان انرژی زیادی را روی سقف خود حتی با فضای محدود با استفاده از سیستم خورشیدی به دست آورید. سیستم های خورشیدی می توانند با تولید انرژی پاک در طول روز به شما در کاهش هزینه های آب و برق کمک کنند. با وجود انرژی خورشیدی در کنار شما، قبض برق شما در مقایسه با آنچه که بدون مکمل انرژی خورشیدی باید بپردازید، کمتر خواهد بود.

 

اگر خودروی برقی می‌خرید و هنوز سیستم خورشیدی ندارید،آیا باید از همان اول از سیستم خورشید استفاده کنیم؟

البته، وقتی نوبت به انرژی کل خانه می‌رسد، ما با رویکرد انرژی پاک طرف هستیم. اگر می‌خواهید خودروی برقی خود را در خانه شارژ کنید، قبض برق شما افزایش می‌یابد و انرژی خورشیدی می‌تواند به کنترل هزینه‌های برق شما کمک کند. سیستم خورشیدی بسیار کارآمد است که به شما امکان می‌دهد با انتخاب تعداد پنل مناسب تمامی نیاز های برقی خود را با آن پوشش دهید. فراموش نکنید که با افزایش نیازهای خود می توانید به راحتی سیستم ذخیره ساز خود را اضافه کنید.

  آشنایی با انواع اینورتر های آنگرید یا متصل به شبکه
author-avatar

درباره مهندس زانا قادری

فعال حوزه انرژی های تجدید پذیر از سال ۹۳ | دارای گواهی ثبت اختراع ترکر خورشیدی | مهندس ارشد برق گرایش قدرت | طراح و مجری سیستم های برق خورشیدی | کارشناس فنی شرکت همیارسولار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *