عمومی

4 ویژگی مهم پنل خورشیدی قبل از خرید !

ویژگی های پنل خورشیدی

همانطور که در مورد ویژگی پنل خورشیدی برای سیستم خورشیدی خود تحقیق می کنید، ممکن است با اصطلاح “بازده پنل خورشیدی” برخورد کنید. اما این عبارت به چه معناست و آیا واقعا اهمیت دارد؟ هنگام ارزیابی و مقایسه انتخاب های خود باید به چه ویژگی های دیگری از پنل های خورشیدی توجه داشته باشید؟

 

ویژگی 1-بازده پنل خورشیدی و چرایی اهمیت آن

بازده پنل خورشیدی را میتوان به عنوان یکی از مهم ترین ویژگی یک پنل خورشیدی در نظر گرفت و معیاری است که نشان می‌دهد یک پنل خورشیدی در شرایط ایده‌آل و شبیه آزمایشگاه، چه مقدار از انرژی خورشید را می‌تواند به الکتریسیته تبدیل کند. به عنوان مثال، یک پنل با نرخ بازده 15 درصد، مقدار توانی معادل 15 درصد از آنچه از خورشید دریافت می کند را می تواند به برق تبدیل کند. به طور متوسط، پنل های خورشیدی موجود در بازار، قادر به دستیابی به نرخ بازده 15 تا 24 درصدی هستند.

از آنجایی که هر پنل خورشیدی که خریداری می کنید دارای وات و ویژگی مشخصی است، ممکن است در نگاه اول بازده چندان مهم به نظر نرسد اما دو پنل واقعا چقدر می توانند دارای ویژگی های متفاوت باشند؟

پاسخ بسیار متفاوت است، و دلیل آن این است: بهره وری بیشتر، انعطاف پذیری بیشتری به همراه دارد. می‌توانید در فضای کمتری با پنل‌های کمتر، همان مقدار انرژی را تولید کنید و توان خروجی خود را از فضای موجود به حداکثر برسانید. پنل های کمتر همچنین به معنای هزینه نصب کمتر است و اگر در ابتدا مجبور نبودید از تمام فضای موجود استفاده کنید، اگر نیاز انرژی شما تغییر کند، داشتن پنل های کمتر باعث می شود که اضافه کردن بیشتر و گسترش آن آسان تر شود.

چهار سوال کلیدی برای ارزیابی و مقایسه کارایی پنل های خورشیدی:
1- بازده پنل ها چقدر است؟
2-سایز پنل ها چقدر است؟
3- چه تعداد و چه متر مربع پنل برای تولید انرژی مورد نیاز شما لازم است ؟
4-افزودن پنل ها و گسترش سیستم در آینده چقدر آسان خواهد بود؟

  مقدمه ای بر انرژی خورشیدی به زبان ساده

در حالی که ممکن است با پرداخت هزینه کمتر برای پنل های کم کارآمد در هزینه صرفه جویی کنید، با این وجود باید چند فاکتور مهم دیگر را نیز در نظر داشته باشید.

ویژگی بازده پنل خورشیدی

ویژگی 2-دوام و میزان تخریب: ویژگی مهم پنل خورشیدی در طولانی مدت

دوام پنل های خورشیدی شما به اندازه کارایی آنها مهم است. چه مدت می توانید روی آنها برای ارائه عملکردی که در هنگام خرید انتظار داشتید حساب کنید؟ وقتی نوبت به سرمایه‌گذاری قابل توجهی مانند سرمایه گذاری روی سیستم خورشیدی می‌رسد، ویژگی دوام پنل خورشیدی اهمیت دارد.

و ما فقط در مورد هزینه تعمیر یا جایگزینی صحبت نمی کنیم. همچنین مهم است که هزینه برق از دست رفته و همچنین ساعات اداری صرف شده در حین حل مشکلات در نظر گرفته شود. هر چه پنل ها دوام کمتری داشته باشند، به احتمال زیاد زمان بیشتری در انتظار تعویض پنل ها و از دست دادن انرژی خورشیدی ارزشمند صرف خواهید کرد.

میزان تخریب پنل های خورشیدی شما به طول عمر پنل ها بستگی دارد. با گذشت زمان، عملکرد تمام صفحات خورشیدی کاهش می یابد. شما باید مقایسه کنید که پولی که برای پنل‌های با کیفیت پایین‌تر صرفه‌جویی می‌کنید، آیا بیشتر از هزینه‌ مربوط به تخریب سریع‌تر پنل ها در طول زمان است یا خیر؟

انتخاب پنل های ارزان تر می تواند به شما کمک کند تا به اهداف مالی خود سریعتر برسید. با این حال، به خاطر داشته باشید که تفاوت حتی یک دهم درصد در نرخ تخریب سالانه، می تواند تأثیر قابل توجهی بر میزان انرژی تولیدی سیستم شما در طول عمر خود داشته باشد. دریابید که میانگین نرخ تخریب هر پنل چقدر است و انتظار دارید خروجی انرژی سیستم شما تا 20 یا 25 سال آینده چقدر باشد.

سه سوال کلیدی برای ارزیابی و مقایسه دوام و تخریب صفحات خورشیدی:

  طرح توجیهی وام سازندگی نیروگاه خورشیدی 1398

1. آیا ویژگی خاصی برای حفظ عملکرد پنل ها در شرایط سخت (مانند نوسانات شدید دما، بادهای شدید، برف و رطوبت) طراحی شده است؟
2. میانگین میزان تخریب پنل های خورشیدی چقدر است؟
3. نرخ تخریب چگونه بر انرژی خروجی در طول عمر سیستم شما تأثیر می گذارد؟

ویژگی 3-عملکرد: دریافت بیشترین بازده از پنل های خورشیدی

همانطور که قبلا ذکر شد، کارایی یک پنل خورشیدی در شرایط ایده آل و آزمایشگاهی اندازه گیری می شود. اما واقعیت می تواند بسیار متفاوت باشد. در بالای پشت بام، در نور کمتر از حد ایده آل یا در دمای شدید، پنل های خورشیدی بعید است که به حداکثر توان نامی خود دست یابند. به همین دلیل است که دانستن عملکرد یا بازده واقعی آنها مهم است – یعنی میزان انرژی که می توانید با توجه به ویژگی های نوع نصب و مکان خود انتظار داشته باشید.
ارائه دهندگان و نصاب های خورشیدی باید بتوانند عملکرد پنل ها را بر اساس تاریخچه آب و هوا در منطقه شما، موقعیت پنل های شما و میزان متوسط نور خورشید که در طول سال دریافت می کنند را به شما ارائه دهند.

چهار سوال کلیدی برای ارزیابی و مقایسه عملکرد پنل خورشیدی:

1. بر اساس مکانی که در آن قرار دارید و قرارگیری پنل های خود، چه عملکردی را می توانید انتظار داشته باشید؟
2. برای چه مدت از روز می توانید چنین سطح عملکردی را انتظار داشته باشید؟
3. عملکرد پنل ها در شرایط کم نور یا با تغییر طیف نور چگونه خواهد بود؟
4. در دماهای بالاتر (بالای 80 درجه) چه عملکردی را می توان انتظار داشت؟

ویژگی 4-گارانتی: دانستن اینکه دقیقا چه چیزی شامل گارانتی می شود

ویژگی گارانتی پنل خورشیدی

ما در مورد کارایی، دوام، میزان تخریب و عملکرد پنل‌های خورشیدی صحبت کرده‌ایم، اما یک موضوع مهم دیگر وجود دارد: گارانتی. درک اینکه آیا و چگونه پنل های خورشیدی شما جایگزین خواهند شد و اینکه فرآیند تعویض چقدر می تواند طول بکشد و به کسب و کار شما لطمه بزند، به همان اندازه برای تصمیم گیری شما ضروری است.

به طور معمول، تمام پنل های خورشیدی دارای این دو مورد گارانتی می باشند:
1) گارانتی محصول، که محصول را در برابر نقص پوشش می دهد.
2) ضمانت قدرت، که حداقل توان تضمین شده را پوشش می دهد.
مدت زمان این دو ضمانت می‌تواند به صورت کلی 25 سال باشد و یا اینکه ضمانت محصول 10 ساله و ضمانت قدرت 25 ساله باشد. در واقع شرایط ضمانت معمولا از این دو حالت خارج نیست و بسته به شرکت تولید کننده شرایط گارانتی شامل یکی از دو مورد بیان شده می باشد.
همانطور که برای کسب و کار خود روی سیستم های خورشیدی سرمایه گذاری می کنید، مطمئن شوید هزینه هایی که برای پنل پرداخت می کنید، شامل گارانتی باشد و همچنین مدت زمان این گارانتی چقدر است؛ و شخصی که ادعای گارانتی می کند چه چیزهایی را تحت پوشش قرار می دهد. تا درآینده با چالش های پیش بینی نشده برخورد نکنید.

  آدرس و شماره تماس سازمان انرژی های تجدیدپذیر (ساتبا)

سوالات کلیدی برای ارزیابی و مقایسه ضمانت نامه های پنل خورشیدی:
ضمانت محصول و ضمانت قدرت ارائه شده برای پنل ها به چه صورت است ؟
گارانتی محصول دقیقا شامل چه مواردی می شود؟ به عنوان مثال، اگر یک پنل خراب شود، آیا نیاز است هزینه ای بپردازید؟ و در واقع چقدر طول می‌کشد تا پنل قدیمی برداشته شود و یک پنل جدید ارسال و نصب شود؟
اگر گارانتی قدرت که به همراه پنل‌های خورشیدی ارائه می‌شود بیشتر از ضمانت محصول باشد، اگر نقص محصول باعث کاهش میزان تولید شود، چه چیزی تحت پوشش قرار می‌گیرد؟ و فرآیند تعویض پنل به چه صورت است؟

درک ویژگی یک پنل خورشیدی تنها شروعی است برای دانستن اینکه کدام پنل برای سیستم خورشیدی شما بهترین گزینه محسوب می شود.
درک این ویژگی‌ها دوام، میزان تخریب، عملکرد و ضمانت پنل و همچنین تأثیرات مالی کوتاه‌مدت و بلندمدت که ممکن است به همراه داشته باشد می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم‌های مطمئن‌تر و آگاهانه‌تری بگیرید.

همچنین پیشنهاد می شود در صورتی که قصد خرید پنل خورشیدی را دارید بعد از مطالعه این صفحه، از صفحه راهنمای خرید پنل خورشیدی دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *